Prezantimi i projektit "Shqipëria" | Gjiganti

Prezantimi i projektit "Shqipëria"

Qëllimi ynë në këtë projekt është promovimi i biznesit shqiptar dhe investimet nga diaspora duke i lidhur me çështjet edukativo-sociale në zhvillimin e Shqipërisë së bashku. Për momentin end jemi në fazën e parë përgatitore dhe së shpejti do sjellim versionin e parë duke përfshirë informacionet bazë rreth secilit grup që ne do e trajtojmë.

Fokusimin kryesor për momentin e kemi tek Biznesi, Turizmi, Informacionet bazë rreth Shqipërisë dhe Qarqet. Ndarja administrative në bazë të qarqeve dhe bashkive duke i lidhur me fshatrat do jetë një risi. Një shembull të tillë e këna filluar në projektin Kosova dhe jemi në zhvillim e sipër.

Së shpejti do sjellim disa materiale të reja.


Rifreskuar:
22.10.2022

Shpërndaje


© 2023 Gjiganti