Shtypi dhe mediat në Zvicër

Qëllimi i kësaj faqe është t'ju sjell lexuesve mundësit më të lehta në qasjen e shtypit zviceran.

Për momentin ne kemi arritur vetëm ti sjellim disa lidhje të gazetave më të lexuara kështu që se shpejti shpresojm t'ju sjellim informacione shtesë.

 1. Blick
  www.blick.ch
 2. 20 Minuten Online
  www.20min.ch
 3. Der Bund
  www.derbund.ch
 4. Tagblatt
  www.tagblatt.ch
 5. Jungfrau Zeitung
  www.jungfrauzeitung.ch
 6. Regio
  www.regio.ch
 7. Der Sonntag
  www.sonntagonline.ch
 8. Südostschweiz
  www.suedostschweiz.ch
 9. Die Weltwoche
  www.weltwoche.ch
 10. Zürichsee Zeitung
  www.zsz.ch
 11. BILANZ
  www.bilanz.ch

Televizionet publike dhe private

Qëllimi i kësaj faqe është t'ju sjell lexuesve mundësit më të lehta në qasjen e televizioneve zvicerane.

Për momentin ne kemi arritur ti sjellim vetëm 3 televizione kombëtare më të shikuara kështu që se shpejti shpresojm t'ju sjellim informacione shtesë.

 1. SF – Televizioni Zviceran
  www.sf.tv
 2. TSR
  www.tsr.ch
 3. RSI
  www.rsi.ch

Radiot zvicerane

Qëllimi i kësaj faqe është t'ju sjell lexuesve mundësit më të lehta në qasjen e radiove zvicerane.

Për momentin ne kemi arritur ti sjellim vetëm disa radio kombëtare më të ndegjuarat kështu që se shpejti shpresojm t'ju sjellim informacione shtesë.

 1. DRS 1
  www.drs1.ch
 2. DRS2
  www.drs2.ch
 3. DRS 3
  www.drs3.ch
 4. DRS 4 News
  www.drs4news.ch
 5. DRS Musikwelle
  www.drsmusikwelle.ch
 6. DRS Virus
  www.virus.ch