Ambasada e Norvegjisë në Prishtinë

Përveç përfaqësimit politik të Norvegjisë në Kosovë, ambasada gjithashtu ofron shërbime të ndryshme konsullore dhe është pika kontaktuese për ndihmën e Norvegjisë në zhvillimin e Kosovës. Ambasada gjithashtu ofron grante të vogla nismave zhvillimore. Për informata më të hollësishme në lidhje me aktivitetet e ambasadës, ju lutem vizitoni webfaqën zyrtare të ambasadës
www.norway-kosovo.no

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me aplikimin e vizave, thirrni në nr. telefonit +381 38 232 111 00
(E Hënë – E Enjëte nga 14:00 – 15:00)

Ambasada gjatë sezonit veror nga 1 korriku deri me 31 gusht, e redukton orarin e punës nga 09:00 – 15.00

Burimet e këtyre informacioneve janë nga webfaqja zyrtare e ambasadës prandaj për më shumë informacioni vizitoni webfaqën zyrtare apo kontaktoni stafin konsullues ndërsa në verzionin tjetër në gjuhën shqipe do sjellim edhe informacione rreth procedurave të vizave dhe shërbimeve tjera.

Ambasada e Norvegjis në Kosovë

Embassy of Norway
Sejdi Kryeziu nr.6
Prishtina 10 000
Republic of Kosovo

Tel.: +381 38 232 111 00
Fax: + 381 38 232 111 22

embpri@mfa.no

Orari i punës
E hënë - E Premte
09:00-16:00

Seksioni i vizave
E hënë - E Enjte
10:00-12:00
visa.prishtina@mfa.no

www.norway-kosovo.no

KU dhe SI në Norvegji