Ambasada e Italisë në Shkup

Ambasada Italiane në Shkup përmes webfaqës zyrtare ofron informacione vetëm në gjuhën italiane dhe maqedonase. Për momentin ne kemi siguru vetëm informacione kontaktuese.

Ambasada Italiane në Shkup, për t’i ardhur sa më mirë afër nevojave të aplikuesve për viza kombëtare italiane ose Schengen si edhe atyre për çështje konsullore të ndryshme, ka ngarkuar Qendrën Procesuese IVAO (Italian Visa Application Office) www.ivao-mk.com e cila ofron informacione vetën në gjuhë maqedonase.

Ambasada Italiane në Shkup

Salvador Aljende No. 73
Skopje 1000

Tel.: +389 2 3236500
Fax: +389 2 3236505

Orari i punës:
Me - Pre: 09.15 - 13.00

E-mail:
segreteria.skopje@esteri.it
amb.skopje@cert.esteri.it

Webfaqja zyrtare:
www.ambskopje.esteri.it