Fotografi nga Finlanda

Fotografitë më të mira dhe zyrtare rreth Finlandës mund ti gjeni tek portali zyrtare i turizmit, në seksionin Imagebank http://imagebank.visitfinland.com Duhet të keni parasysh, së pari duhet të regjistrohuni. Në kuadër të çdo ministrie, gjeni edhe fotografitë zyrtare tek seksioni për media.

Fotografitë nga projekti Diaspora do i sjellim në versionin e ardhshëm.

Finlanda