Ambasadat shqiptare në Amerikë dhe anasjelltas | Gjiganti

Ambasadat shqiptare në Amerikë dhe anasjelltas

Ambasadat


Rreth ambasadave ende nuk kemi publikuar projektin e plotë por së shpejti do sjellim informacionet kontaktuese dhe kohë pas kohe do ofrojmë edhe shërbimet tjera.

Webfaqet e ambasadave


Lidhjet e webfaqeve zyrtare nga të gjitha ambasadat e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë dhe ambasadave të huaja në trojet tona i gjeni tek kategoria Webfaqet nga lidhjet në vazhdim.

Partneritet

B2C, B2B, G2G, SMEsMisioni ynë

Të pavarur dhe të hapur me të gjithë.


Gjiganti.com


© 2024 Gjiganti