Revista "Emigranti" Finlandë

Revistën mund ta shkarkoni në formatin PDF ndërsa versioni i ri i portalit do publikohet së shpejti.

Revista ka 68 faqe me materiale nga fusha e integrimit, komunitetit dhe bizneseve shqiptare në Finlandë.

Madhësia 23 MB.

Revista "Emigranti"