Revista "EMIGRANTI"
Në mars 2017 do publikojmë revistën e parë nga
projekti Emigranti dedikuar komunitetit shqiptarë në Finlandë.
Më shumë informacione rreth revistës gjeni tek broshurat anash

Historia e Finlandës

Sa i përket historisë Finlanda nuk ka pasur ndonje emërtim të posaqem por historia e saj lidhet ngushtë me historinë e shtetëve skandinave.... vazhdon


Të huajt dhe komuniteti shqiptar në Finland

Në krahasim me shtetet tjera të Evropës perëndimore dhe shteteve skandinave, numri i emigrantëve në Finland është më i ulët. Për të kuptuar më konkretisht... vazhon


Aplikimi për vizë Shengen apo vizë turistike në Finland

Shtetasit e huaj që kanë nevojë për një vizë Shengen për të udhëtuar në Finland duhet të aplikojn për vizë në një mison më të afërt finlandez ose... vazhdon.


Si të aplikohet për të hapur nj biznes në Finland

Yritys-Suomi është një shërbim online me plotë informacione për fillimin e bizneseve që ofron materiale falas për përdoruesit e tij... vazhdon.


Sistemi i punës në Finland

Orët e rregullta të punës në shumicën e rasteve janë zakonisht 8 orë në ditë dhe 5 ditë në javë që përfshijnë 40 orë në javë. Orët javore mund të rregullohen në... vazhdon.


Reklamat e biznesheve shqiptare në Finland

Fakte të ndryshme rreth Finlandës »

Portali Zyrtar i Turizmit

Zyra e tatimeve

Lajme të mira nga Finlanda

Ministria e punëve të jashtme

Zyra e regjistrimit