Shërbime kontabiliteti në gjuhën shqipe

Keni hapur një biznes të ri dhe keni nevojë për kontabilist...?

Tilitaito GB është një ndërmarrje finlandeze me pronarë shqiptarë që ofron shërbime te të gjitha llojeve nga fusha e kontabilitetit.

Nëse ju keni probleme me regjistrimin e biznesit, faturat, tatimin, çështjet e emigracionit, këshilla rreth sigurimeve apo lloje të tjera që lidhen me shërbimet financiare. Tilitaito GB ofron shërbime profesionale në gjuhën shqipe, finlandeze dhe angleze.

Për t'u njoftuar më gjerësisht rreth shërbimeve që ofron kjo ndërmarrje, takimin e parë e keni falas prandaj mos ngurroni të kontaktoni. Më shumë informacione gjeni tek faqja zyrtare www.tilitaitogb.fi

Adresa:

Tilitaito GB
Mäntykuja 5
02400 Kirkkonummi


Tel.: 045 898 6366
gzim.tilitaitogb (at) gmail.com
www.tilitaitogb.fi