Pernion Kebab dhe produktet nëpër supermarkete

Perniön Kebab është një biznes familjar i themeluar në vitin 1996. Lokacioni gjendet në ish-komunën Perniö që sot është pjesë e komunës Salo. Lokali ka 50 ulëse për klient dhe gjithashtu disponon një kabinet të veçantë për 8 persona ku mund të organizoni... më shumë

Shërbime kontabiliteti në gjuhën shqipe

Keni hapur një biznes të ri dhe keni nevojë për kontabilist...?

Tilitaito GB është një ndërmarrje finlandeze me pronarë shqiptarë që ofron... më shumë